Billån

Finansierer dit billån smartere og mere holdbart med en rimelig rente og fleksible lånevilkår. Du kan ansøge om et populært billån uden sikkerhed eller garanti fra Fellow Finance uanset bil. Du kan også ansøge om lån til reparationer eller vedligeholdelse, for eksempel omlakering, nye dæk eller reservedele. Det er muligt at få finansiering op til 500.000 kr. med renter fra 2,99 %. For et billån behøver du heller ikke nogle traditionelle sikkerhedsstillelser eller garantier.

Det er gratis at udfylde en ansøgning om et billån, og kan gøres inden for få minutter. Du vil modtage et lånetilbud, når du har gennemført din ansøgning. Efter du har modtaget lånetilbuddet, kan du tage den tid du har brug for at gennemgå og beslutte om du vil acceptere eller afvise tilbuddet. Med andre ord, binder din ansøgning dig ikke til at hæve lånet. Hvis du ikke er tilfreds med lånetilbuddet du har modtaget, kan du annullere din ansøgning helt gratis. Hvis du accepterer lånetilbuddet, overfører vi pengene til dit bilprojekt samme dag.

Beregn månedlig afdrag for lånet

kr/mdr

ANSØG OM LÅN

Repræsentativt eksempel: Et lån på 80.000 kr. med 7 års løbetid og en årlig rente på 8,00 %, har en effektiv rente på 12,82 % inkl. oprettelsesgebyr på 5 % af lånekapitalen. Det samlede beløb, der skal betales (inkl. amortisering, rente og gebyrer) udgør 113.114,50 kr. fordelt på 84 afbetalinger, hvilket svarer til 1.346,96 kr./mdr. Eksemplet er beregnet d.23/01-2019 og forudsætter, at renter og gebyrer er uændrede i løbet af kreditperioden.

Fellow Finance Plc har en betalingsinstitutslicens fra Finanstilsynet.

Fleksibel finansiering til din bil på dine vilkår

Fellow Finances billån med rimelige renter, er designet til at være fleksible baseret på vores kunders ønsker og feedback. Du kan vælge den afbetalingsperiode, der passer dig bedst med begyndelse fra 1 år til 10 år. Du har også altid har muligheden for at betale hele lånet tilbage på en gang, når som helst og uden ekstra omkostninger. Desuden, kan du fleksibelt tage en afdragssfri måned eller udskyde din afdrags forfaldsdato med to uger. Efter 3 måneder , har du altid muligheden for at forhøje dit lån, hvis du føler behovet for dette. Derfor kan man virkelig anse, at Fellow Finances billån uden sikkerhed og garanti, er fleksibel finansiering på dine vilkår.

Finansiering af dit billån

Dit billån finansieres af en person til person-princip. Dette indebærer, at privatpersoner gennem Fellow Finances crowdfunding-lånetjeneste, kan ansøge om og tilbyde lån til hinanden under gensidigt aftalte vilkår. Det billån du ansøger om, kommer derfor direkte fra private långivere uden nogen unødige mellemhandlere. Fordelen ved dette sammenlignet med andre långivere er, at Fellow Finance ikke fastsætter din rente, men dette skabes gennem et auktionsprincip. Långivere konkurrerer med andre investorer om at finansiere dit billån, hvilket betyder, at renten presses ned, da kun det tilbud fra långiveren, som er villig til at tilbyde lånet til den laveste pris, der præsenteres for låntageren. Dette resulterer i, at du kan låne til lave og markedsbaserede renter for dit billån.

Vigtige råd inden du ansøger om billån

Nedenfor finder du en række nyttige råd, som du bør være opmærksom på, når du vælger billån. Disse råd er især nyttige, hvis du køber en brugt bil fra en privatperson, men gælder for alle typer bilkøb og overvejelse af et billån.

Vær nøje med at sammenligne billån og salgspriser for biler.

I dag kan internettet betragtes som den vigtigste informationskilde, når det kommer til at finde og sammenligne potentielle biler og passende billån. Når du har fundet det køretøj du ønsker, er det en fordel at tjekke salgsprisen på lignende biler. Ved at sammenligne forskellige bilforhandlere, kan du spare tusindvis af penge på dit bilkøb, og dermed spare på afdraget af billånet. Det er naturligt, at folk ønsker at finde deres drømmebil under markedsprisen, og bliver let begejstret af imponerende biltilbud – muligheden for at bruge færre penge i håndteringen af billån og mere på livet selv. Men vær særlig opmærksom på, at når en bil er betydeligt billigere end lignende alternativer. Det kan naturligvis bare være en vellykket opdagelse, men der kan også være en grund til den lave pris. Det samme gælder, når det kommer til billån, husk altid at sammenligne muligheder før du låner. For eksempel, kontroller altid den effektive rente, og hvor fleksible lånevilkårene er.

Kontroller minimum disse områder på den bil du skal købe

Efter en sammenligning mellem lån og priser, er det tid til et møde med bilforhandleren. Hvis der findes en mulighed, anbefales det altid at medbringe en ven, der kan deltage i mødet. Dette er især vigtigt, når den anden part er privatperson. Du kan også tage bilen til en tredjepart for at kontrollere bilen, som for eksempel til en bilinspektion.

Inden du overfører pengene, som du har modtaget for dit billån, til sælgerens konto, skal du huske at kontrollere, at køretøjets fabrikationsnummer og registreringsnummer stemmer overens med dem, der er angivet i registreringsbeviset. Find ud af, at køretøjsafgiften er betalt og, at inspektionen af bilen er sket regelmæssigt. Køb altid bilen direkte fra den registrerede ejer uden nogen mellemmænd. Dette vil hjælpe dig med at undgå potentielle problemer i forbindelse med ejendomsrettigheder, bilforsikring mv. Når du ved, at dine papir for bilen er i orden, skal du bare forberede dig på afdraget af dit billån samt andre omkostninger i forbindelse med brug af bilen.

Kontroller også bilens historie fra servicebogen. For eksempel, hvor mange tidligere ejere har bilen haft, hvilke vedligeholdelser af bilen er gennemført, og om inspektion er sket regelmæssigt. Bilens servicebog giver dig et godt overblik over bilens historie, inden du tager et billån ud. Kør også en tilstrækkelig lang prøvekørsel ved forskellige hastigheder og veje, mens du tester om bilens grundlæggende funktioner fungerer. For eksempel at lys, bremser, vinduesviskere og klimaanlæg fungerer godt.

Billånet er kun en del af bilens samlede omkostninger.

Når du vælger dit billån, skal du huske at tage hensyn til øvrige omkostninger i forbindelse med bilkørsel og ejerskab. Købsprisen er kun en lille del af de samlede omkostninger. Udover købsomkostningerne, er der omkostninger til lån, afgifter, forsikring, brændstof, vedligeholdelse og andre akutte handlinger. Det er vigtigt, at du beregner det samlede budget for bilen for at vide, hvor dyr bil du kan erhverve og stadig være økonomisk bæredygtig for dig. Vores låneberegner nedenfor giver dig mulighed for at beregne den mest lempelige afdragsperiode med passende månedlige afdrag for dit billån. På denne måde, kan du vælge de mest optimale vilkår for dig og dit lån, hvilket giver dig flere penge til at bruge på noget andet.

Ansøg om lån

Eller vil du have mere information om lånet?

Venligst send en kontaktforespørgsel og vi kontakter dig hurtigst muligt, senest næste arbejdsdag og fortæller dig mere.

  • Spørg nu! Du kan også ringe direkte til vores nummer (+45) 36 39 58 99 på hverdage 9.00-17.00.
  • Kontakt os og udnyt af vores økonomiske ekspertise, vi hjælper dig gerne.
  • Vi hjælper dig også gerne personligt med at udfylde din låneansøgning.