Rejselån

Betal din rejse gennem et lån til de mest overkommelige priser på markedet og med de mest fleksible lånevilkår. Rejselån er perfekte til alle typer rejser eller ferier. Udbetaling kan komme på din konto allerede samme dag efter, at du har udfyldt din låneansøgning. Dette giver dig mulighed for hurtigt at finansiere din rejse. Det er muligt for dig at tage et lån op til 100.000 kr. til en fast rente fra 4,95 %. Du behøver ikke engang at have nogen sikkerhed eller garanti for at finansiere din rejse. Du kan vælge lånets løbetid fra 1-10 år, og du kan til enhver tid tilbagebetale hele dit lån. Fellow Finance tilbyder fleksible rejselån uden sikkerhed, hvor du også har mulighed for afdragsfrie måneder, udsættelse af afdragets forfaldsdag og eventuel forhøjelse af lånet. At foretage en låneansøgning er gratis.

Et hurtigt rejselån

Beregn månedlig afdrag for lånet

kr/mdr

ANSØG OM LÅN

Repræsentativt eksempel: Et lån på 80.000 kr. med 7 års løbetid og en årlig rente på 8,00 %, har en effektiv rente på 12,82 % inkl. oprettelsesgebyr på 5 % af lånekapitalen. Det samlede beløb, der skal betales (inkl. amortisering, rente og gebyrer) udgør 113.114,50 kr. fordelt på 84 afbetalinger, hvilket svarer til 1.346,96 kr./mdr. Eksemplet er beregnet d.23/01-2019 og forudsætter, at renter og gebyrer er uændrede i løbet af kreditperioden.

Fellow Finance Plc har en betalingsinstitutslicens fra Finanstilsynet.

Rejselån til en overkommelig rente

Fellow Finance tilbyder en online crowdfunding-markedsplads, der bringer sammen personer som vil låne med folk, der er villige til at låne ud til vilkår, der er gensidigt aftalt. Et lån fra en privatperson til en anden hedder peer-to-peer lån eller person-til-person lån. Det betyder, at efter at have indsendt en gratis låneansøgning til vores tjeneste, vil du modtage et lånetilbud til at finansiere din rejse fra andre mennesker. Kun de investorer, det vil sige långivere, der tilbyder den laveste pris, får mulighed for at finansiere din rejse. På denne måde presser konkurrencen mellem långivere automatisk din rente ned, så du får mulighed for at tage på ferie til den lavest mulige pris.

Slutligt tilbyder vi låneaftaler med faste renter. Selv om dette individuelle lån finansieres af hundredvis privatpersoner, vil afbetalingen kun blive foretaget til en konto. Fra låntagerens synsvinkel, medfører finansieringen af dine rejse fra vores tjeneste ingen forskel sammenlignet med andre långivere. Den eneste forskel er, at eftersom den private låntager besidder lånets afbetalingsrisiko, tilføjes ingen yderligere risikomargener pr. virksomhed. Dette gør det muligt for låntagere i vores tjeneste at kunne få et rejselån til den mest overkommelige rente på markedet.

Lån til din rejse med flexible vilkår

Fellow Finances rejselån er fleksible til dine specifikke behov. Til at begynde med, udfyldelsen af en låneansøgning gennem vores service binder dig ikke til at hæve lånet. Du ved stadig ikke til hvilken renteniveau dit lån vil slutte ved. Efter du har modtaget dit lånetilbud, kan du roligt og omhyggeligt gennemgå dit lån og beslutte, om du vil acceptere eller afvise lånetilbudet. Hvis du ikke er tilfreds med det lånetilbud du har modtaget, vil tilbuddet automatisk blive annulleret helt omkostningsfrit. Du kan også vente på bedre og billigere lånetilbud til at finansiere din rejse.

Forsat, kan du vælge afdragsperioden for dit lån, der passer dig bedst. Lånets løbetid kan være mellem 1-10 år, men du kan altid tilbagebetale hele dit lån til enhver tid uden ekstra omkostninger. Hertil kommer, at hvis du planlægger at rejse længere eller bare har behov for yderligere finansiering, kan du altid forhøje dit rejselån efter 3 måneders afbetalinger. Du kan også vælge fleksible afdragsmåneder eller udsætte din forfaldsdato for afdraget.

Att få et rejselån er både hurtigt og nemt

At udfylde en ansøgning om et rejselån på vores hjemmeside er gratis, hurtigt, nemt og kan gøres inden for få minutter. Du modtager et tilbud straks efter din låneansøgning. Hvis du accepterer dette lånetilbud, overfører vi lånet til din konto, muligvis endda samme dag. Eftersom Fellow Finances ansøgningsproces er designet til at være både en hurtig og fleksibel lånetjeneste, kræver vi ikke hverken tidskrævende og frustrerende sikkerhedsstillelser eller garantier.

Ansøg om lån

Eller vil du have mere information om lånet?

Venligst send en kontaktforespørgsel og vi kontakter dig hurtigst muligt, senest næste arbejdsdag og fortæller dig mere.

  • Spørg nu! Du kan også ringe direkte til vores nummer (+45) 36 39 58 99 på hverdage 9.00-17.00.
  • Kontakt os og udnyt af vores økonomiske ekspertise, vi hjælper dig gerne.
  • Vi hjælper dig også gerne personligt med at udfylde din låneansøgning.