Renoveringslån

Afdrag dit lån med fleksible lånevilkår og til en rimelig rente, der er tilpasset til dine renoveringsbehov. Fellow Finances populære renoveringslån er ideel til både små overfladebehandlinger som større renoveringsprojekter. Du kan også få et hurtigt og kortfristet lån til nybyggerier for at øge det samlede budget, da omkostninger har tendens til at være større end først antaget. Forbedringer af hjemmet betragtes også som renoveringsfinansiering.

Finansiering til renoveringer, kan opnås gennem Fellow Finance renoveringslån, hvor du kan få op til 100.000 kr med renter fra 4,95 %. Du behøver ikke traditionelle og tidskrævende sikkerhedsstillelser eller garantier for at bevillige et lån. Lånets løbetid strækker sig fra 1 år op til 10 år, men du kan fleksibelt vælge at tilbagebetale hele dit lån til enhver tid uden ekstra omkostninger. Hvis nødvendigt, har du mulighed for at drage fordel af afdragsfrie måneder eller udsættelse af afdragets forfaldsdag med to uger. Hvis du ønsker det, kan du også forhøje dit lån hver tredje måned.

Rente på renoveringslån

Renten på dit renoveringslån bestemmes gennem et auktionsprincip. Vi tilbyder en P2P-tjeneste, hvor privatpersoner låner penge til hinanden i henhold til gensidigt overensstemmende vilkår. Som låneansøgende, har du mulighed for at bestemme en vis maksimal rentesats for dit renoveringslån, hvilket fungerer som et filter for lånetilbudene, og giver dig mulighed for kun at se låneaftaler fra andre, der matcher dine fastsatte kriterier. Ligeledes skal långivere konkurrere om din låneansøgning, eftersom du kun får tilbud fra dem, der er villige til at tilbyde dig et lån til den laveste rente.

Når du har modtaget dit lånetilbud, kan du gennemgå det og se hvilket renteniveau det endelige tilbud står på og selv bestemme, om du accepterer eller afviser lånetilbudet. At foretage en låneansøgning betyder ikke, at du skal hæve dit renoveringslån. På grund af processen med skabelsen af lånerenten, er P2P-lån blevet et af de mest fordelagtige lånealternativ på lånemarkedet, når man sammenligner den effektive rente fra forskellige långivere. Dette er baseret på det faktum, at det ikker er os som fastsætter renten, men den skabes kun efter markedets udbud og efterspørgsel.

Beregn månedlig afdrag for lånet

kr/mdr

ANSØG OM LÅN

Repræsentativt eksempel: Et lån på 80.000 kr. med 7 års løbetid og en årlig rente på 8,00 %, har en effektiv rente på 12,82 % inkl. oprettelsesgebyr på 5 % af lånekapitalen. Det samlede beløb, der skal betales (inkl. amortisering, rente og gebyrer) udgør 113.114,50 kr. fordelt på 84 afbetalinger, hvilket svarer til 1.346,96 kr./mdr. Eksemplet er beregnet d.23/01-2019 og forudsætter, at renter og gebyrer er uændrede i løbet af kreditperioden.

Fellow Finance Plc har en betalingsinstitutslicens fra Finanstilsynet.

Finansier din renovering hurtigt

Fellow Finances renoveringslånetjeneste er udformet sådan, at du hurtigt kan ansøge om renovationslån, når du behøver det. Du kan udfylde en gratis ansøgning indenfor få minutter. Du vil modtage lånebeslutningen straks efter, at du har lavet din låneansøgning. Hvis du accepterer dit lånetilbud, kan du få renoveringslånet udbetalt til din konto muligvis allerede samme dag, på hverdage mellem kl. 8-16.

Det er almindeligt, at omkostningerne ved ombygning eller renovering ofte overskrider det oprindelige budget hurtigt. En årsag til dette kan være, at du støder på problemer under renoveringen, som man overså under beregningen af den tidligere økonomiske kalkule for projektet. En anden simpel grund er, at der kan være fejlberegninger i det oprindelige budget, og at det ikke kan anvendes til at beregne de faktiske totale omkostninger for renoveringen. Derudover kan der opstå ulykker på byggepladsen, eller maskinerne stopper med at fungere, som både forlænger den oprindelige tidsplan, hvilket automatisk øger omkostningerne. Som følge heraf, findes der mange årsager til, at udgifterne ikke følger det oprindelige budget. Med Fellow Finances hurtige lånehåndteringsproces, kan du hurtigt ansøge om et kortfristet renoveringslån til en passende rente ved overraskende situationer.

Gode råd for renoveringslån

For at fremme dit renoveringsprojekt har vi nedenfor samlet vigtige tips og råd angående en fremgangsrig renovering og valget af det korrekte renoveringslån. For eksempel vil vi forklare, hvorfor sammenligning er en grundlæggende del af alle renoveringsprojekter, og hvorfor et renoveringslån skal betragtes som en investering og ikke en omkostning.

Sammenlign forskellige reparations- og renoveringsvirksomheder

Renoveringsmarkedet i Danmark er fuld af virksomheder med bemærkelsesværdige kompetencer til variable priser. Med andre ord er sammenligning mellem forskellige tjenesteleverandørere grundlæggende for at få den bedste kvalitet til den laveste pris. Naturligvis er du mest interesseret i det billigste renoveringstilbud, når du foretager sammenligninger - på den made kommer du til at have flere penge til afdragene for dit renoveringslån samt andre leveomkostninger. Husk dog at se på helhedsbilledet og tænk på hvilket lån giver den bedste priskvalitet. Det behøver ikke altid være mest gavnligt, at automatisk vælge det billigste tilbud, hvis virksomheden virker upålidelig - kvaliteten kan meget vel stemme overens med det. I det lange løb, vil det ikke være værd at spare nogle få kroner, hvis du ikke er tilfreds med den nyrenoverede stue, som du vil have i de næste 20 år. Samme regel gælder for lån: Vær altid nøje med at sammenligne forskellige alternativer med hinanden for at få det bedste renoveringslån.

Renoveringslån som en investering og ikke en omkostning

At tage et lån til at finansiere renovering eller reparation af hjemmet, bør altid ses som en investering snarere end en omkostning. Dette perspektiv indebærer, at en klogt udformet renovering vil øge værdien af lejligheden og samtidig forbedre din livskvalitet gennem bedre levevis. Desuden er det på længere sigt, væsentligt billigere at reagere på ombygningsbehovet, så snart du bliver opmærksom på dette. I stedet for at udsætte dette eller helt enkelt ikke gennemføre det overhovedet. I medierne støder vi ofte på nyheder, hvor der ikke er betalt en renoveringsfaktura og renoveringen er blevet forlænget så længe, at reparationsomkostningerne er mange gange højere end hvad den ville have været, hvis renoveringen var afsluttet med det samme. For eksempel, hvis fugtisolering i et vådrum viser sig at være defekt, er det tilrådeligt at rette fejlen så hurtigt som muligt, inden fugten kommer ind i bygningen. Kort sagt, skal et gennemtænkt renoveringslån betragtes som en langsigtet investering i stedet for en omkostning.

Ansøg om lån

Eller vil du have mere information om lånet?

Venligst send en kontaktforespørgsel og vi kontakter dig hurtigst muligt, senest næste arbejdsdag og fortæller dig mere.

  • Spørg nu! Du kan også ringe direkte til vores nummer (+45) 36 39 58 99 på hverdage 9.00-17.00.
  • Kontakt os og udnyt af vores økonomiske ekspertise, vi hjælper dig gerne.
  • Vi hjælper dig også gerne personligt med at udfylde din låneansøgning.