Saml dine lån

Vidste du, at du kan samle mange gamle lån til et enkelt og billigt lån, og spare penge ved at sænke dine låneomkostninger, da du undgår at betale administrationsgebyrer og andre gebyrer for flere forskellige lån. Derudover forenkler du din økonomi, da du ved at samle dine lån, reducerer antallet af afdrag. Som et resultat af at samle dine lån, kan du også vælge den mest passende afdragsperiode for at hjælpe dig kunne afbetale dine månedlige afdrag og tilpasse dit budget. Fellow Finance tilbyder den største crowdfunding platform i Norden, hvorigennem lån for mere end 230 millioner euro er blevet formidlet og over 300.000 kunder er blevet betjent.

Et konsolideringslån kan udstedes for op til 100.000 kr med en fast rente fra 4,95 %. Du kan fleksibelt vælge en kortfristet eller langsigtet afdragsperiode fra 1 år til 10 år, men du har selvfølgelig mulighed for at tilbagebetale hele dit lån tilbage til enhver tid uden ekstra omkostninger. Hvis det er nødvendigt, kan du også tage afdragsfrie måneder eller udsætte din afdrags forfaldsdato med to uger, og ligeledes også forhøje dit lån hver tredje måned.

Saml dine lån

Situationer, hvor en person har akkumuleret flere små lån, hvilket kan være vanskeligt og dyrt, er overraskende almindeligt. Denne type situation skyldes ofte, at lånene er taget for hurtigt uden grundig kendskab til lånets vilkår. Tilfælde, hvor der tages hurtige lån til dækning af andre lån, selv om dette rent faktisk ville kræve lånekonsolidering på fleksible og mere langsigtede vilkår. Ved at samle mange dyre lån til et mere fordelagtigt lån, der er skræddersyet til låntagerens betalingsevne, hjælper det med at håndtere mange vanskelige lån.

Hvordan ansøger man om at samle sine lån?

At ansøge om at samle sine lån er nemt og gratis, og det kan ske inden for få minutter. Efter du har indsendt din ansøgning, vil du straks modtage et konsolideringsbud på dine lån. Derefter har du tid til at gennemgå dit tilbud og beslutte, om du vil acceptere eller afvise det. Det betyder, at en låneansøgning ikke binder dig til at samle dine lån. Hvis du ikke er tilfreds med det tilbud, du har modtaget, vil din ansøgning blive annulleret helt gratis. Hvis du accepterer det tilbud du har modtaget, betaler vi den gæld du skylder de långivere, som du har angivet i din ansøgning. Derved overføres din gæld til Fellow Finance, og i fremtiden betaler du kun et billigere og mere fordelagtigt lån.

Fordele ved at samle dine lån

At samle dine lån hjælper dig med at håndtere din økonomi og spare penge. Derudover vil fleksible lånevilkår, det vil sige en længere afdragstid og et ønsket månedlig afdrag, vil gøre det nemmere for dig at tilbagebetale og samtidig have penge til at bruge på andet end dine låneafbetalinger.

At samle dine lån mindsker dine kontoforvaltningsgebyrer

Hvis du samler mange små lån til et stort lån, reducerer du dine administrationsomkostninger, da du reducerer antallet af lånekonti. Den totale omkostning for et lån består, udover afdraget af lånet, af kontoadministrationsgebyrer samt andre virksomheders specifikke omkostninger. Hvis en person har mange små lån fra mange forskellige kilder, vil lånets administrationsomkostninger automatisk være høje, da de er mange i antal. I disse tilfælde er det absolut nødvendigt at samle dine lån til et enkelt lån og dermed kun betale et gebyr.

At samle lån forenkler din økonomi

Det er anstrengende og tager tid at huske mange forfaldsdatoer og håndtere flere månedlige afdrag. Med andre ord skal du konstant være opmærksom på hvor meget lån du har udestående, hvilke lån skal betales af, og om dine långivere har foretaget nogen reformer til din tjeneste. Håndtering af alle disse ting, kan være svært eller i det mindste frustrerende og tidskrævende. Ved at samle dine lån garanterer du dig selv ikke længere at skulle bekymre dig om disse problemer, eftersom du kun betaler et lån med et lånevilkår.

Et eksempel på et konsolideringslån

Nedenfor præsenteres et hypotetisk eksempel for at illustrere situationen, hvor en person tydeligt sparer penge på sine gældsforvaltningsudgifter og forenkler låntagerens økonomi ved at samle sine lån. Lad os først antage, at personen har tre forskellige lån fra tre forskellige långivere, hvor alle udestående lån har et beløb på 10.000 kr. Hver måned mindskes lånet med 10 % til et administrationsgebyr på 300 kr. Dette giver låntageren mulighed for at betale 3.900 kr om måneden. Hvis den samme person skulle samle disse tre lån til et enkelt lån på samme vilkår, betaler personen kun 3 300 kr, det vil sige spare 600 kr. om måneden ved at eliminere administrationsomkostningerne på to lånekonti. Med et konsolideret lån har låntageren nået en situation, hvor denne kun betaler af på et lån, og dermed kun et kontoadministrationsgebyr. Derudover er det meget nemmere at styre sin egen økonomi, da låntageren kun har et lån.

SAML DINE LÅN

Eller vil du have mere information om lånet?

Venligst send en kontaktforespørgsel og vi kontakter dig hurtigst muligt, senest næste arbejdsdag og fortæller dig mere.

  • Spørg nu! Du kan også ringe direkte til vores nummer (+45) 36 39 58 99 på hverdage 9.00-17.00.
  • Kontakt os og udnyt af vores økonomiske ekspertise, vi hjælper dig gerne.
  • Vi hjælper dig også gerne personligt med at udfylde din låneansøgning.