Institutionelle investorer

Crowdfunding og P2P-lån er vokset hurtigt de seneste år, og er i dag en globalt anerkendt finansierings- og investeringsform. Lånene korrelerer ikke væsentligt med aktier og andre obligationsmarkeder, hvilket gør dem velegnede til institutionelle investorer, der ønsker at diversificere sin portefølje og sprede sin risiko. Vi er den største udbyder af crowdfunding lån i de nordiske lande, med et månedligt gennemsnit på mere end 15 millioner euro investeret i lån, hvilket gør det muligt, at effektivt investere stort kapital i lån hos os.

Fordele vi tilbyder:

Du vil modtage en personlig rapport om dine investeringer, herunder dine nøgletal. Vi tilbyder også en unik adgang til hele vores lånehistorie. For eksempel, for at analysere låntagernes betalingsadfærd baseret på demografiske faktorer, kan du oprette dine egne investeringskriterier. Læs mere om at installere en API-grænseflade for rapportering om investeringer og automatisering af beslutningstagning her.

Referencer

Følgende virksomheder er eksempler på virksomheder, som er investeret gennem vores markedsplads.:

Taaleri

Finansvirksomheden Taaleri Oyj er noteret på Helsinki børs. Taaleri-koncernen består af tre forretningssegmenter: Kapitalforvaltning, Finans og Energi. Koncernens nettoomsætning udgjorde i 2017 cirka 81 mio. euro. Selskabet forvaltede aktiver til en værdi af 5,6 mia. euro og deres forsikringsporteføljer udgjorde 1,5 mia. euro. Gennem Fellow Finance, tilbyder Taaleri økonomisk forvaltning til sine kunder, det vil sige muligheden for at placere sin kapital i vores markedsplads for lån, baseret på individuelle investeringskriterier.

Banco BNI Europa

Banco BNI Europa er Portugals hurtigst voksende online bank. Banken stræber efter at udfordre den traditionelle banksektor med sine strategiske partnerskaber. Gennem vores samarbejde, lykkedes det banken hurtigt og omkostningseffektivt at diversificere sin portefølje til nordiske og centraleuropæiske forbruger- og virksomhedslån. Derigennem behøvede banken derfor ikke selv at oprette en omkostningskrævende driftsafdeling for nye markeder, men fik på en enkel og effektiv måde, adgang til udlånsmarkedet gennem vores helt digitale platform. I 2016 overskred bankens balance milepælen på 500 mio. euro.

Crowdcredit

Et globalt japansk fondsselskab, der forsøger at fremme en mere effektiv pengestrøm ved at sammenføre låntagere med långivere over hele verden. Crowdcredit tilbyder sine kunder muligheden for at investere i lån gennem vores markedsplads. Selskabet er reguleret af den japanske finansielle tilsynsmyndighed.

Kontakt

Hvis du er interesseret og vil vide mere, bedes du venligst at kontakte vores investeringsrådgivere nedenfor.

Læs mere om os

 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere

Nyheder

   Sociale medier