Fast afkast

 • Gennemsnitlig afkast på 3-8%
 • Ny investeringsform
 • Omkostningsfri investering

Risikostyring

 • Geografisk diversificering
 • Garanti og ofte virkelig sikkerhed
 • Begrænset kredittab

Investeringer

 • P2P-lån
 • Virksomhedslån
 • Tilgodehavender

Investor afkast

I løbet af vores operationelle historie har investorer i gennemsnit fået et årligt afkast på over 3-8%.

Afkast for investorer viser et afkastindex beregnet for de samlede tjenester der leveres af Fellow Finance i overenstemmelse med TWR-metoden (tidsvægtet afkast). Investeringsværdien er defineret som en åben lånekapital med fradrag af eventuelle tab på udlån. Lånetabet beregnes dagligt ud fra lånets afdragsforsinkelse, likvidationsværdien og risikovurderingen. I perioden 7/2014 - 11/2016, er reservationen for kredittab estimeret med tilbagevirkende kraft på grund af ændring i beregningen. Det historiske afkast på tjenesten, er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Læs mere om vores statistik

Invester til et godt afkast og begrænset risiko

Ny investeringsform 2018

Fellow Finance

Den største crowdfunding og P2P-lånetjeneste i Norden for forbrugere og virksomheder som leder efter lån, og investorer der søger renteindtægter.

Investeringer er ændret

Registrering

Åben en gratis investeringskonto, og vælg til hvem og til hvilke vilkår du vil låne ud. Du kan investere i individuelle låneansøgninger eller automatisk ved at åbne en låneallokator.

Den nya investeringen är lån

Låneaftale

En låneaftale opstår mellem långiveren og låntageren, når låntageren hæver det tilbudte lån til sin egen konto. Fellow Finance administrerer al administration mellem parterne.

Renteindtægter fra investeringen

Stabilt afkast

Du modtager månedlige renter og afdrag, som du kan vælge enten at hæve eller geninvestere i nye lån og dermed få rente-på-rente effekten. Du kan også sælge lån på det sekundære marked.

Fellow Finance Plc har fået bevilliget en betalingsinstitutslicens fra Finanstilsynet. Fellow Finance Plc er børsnoteret på Nasdaq First North Growth Market Finland.

Ny diversificering af investeringsporteføljen

Afkast og diversificering

P2P-lån og virksomhedslån tilbyder investoren en god renteindtægt. Den gennemsnitlige årlige renteindtægt har været 3-8% efter at have taget hensyn til kredittab. Lån giver også investorer adgang til en helt ny aktivklasse for at diversificere deres kapital. Afkastet på P2P-lån korrelerer ikke væsentligt med aktie- eller andre rentemarkeder, hvilket gør P2P- og virksomhedslån til et godt supplement til forvaltning og diversificering af kapital.

Aktuel renteinvestering

Rente på kapital

Investorens afkast er renteindtægter på det udlånte kapital. Renten på lånet bestemmes gennem tilbud fra investorer til låntagere. Renterne på lånene varierer normalt mellem 5-20 %, men afhænger af lånemarkedet, samt låntagerens kreditvurdering. Renten på lån gør det muligt at tilbyde konkurrencedygtige lån til låntagere, samtidig med gode afkast muligheder for investorer.

Læs mere om afkast
Invester med begrænset kredittab

Begrænset kredittab

På visse markeder begrænses kreditrisikoen, ved frasalg af udestående kapital til inkassoselskaber. Derudover tilbydes der lånsikring, i samarbejde med forsikringsselskabet AXA, til finske forbrugslån, der dækker i tilfælde af arbejdsløshed, langtidssygdom og ved hændelse af dødsfald. I virksomhedslån er kreditrisikoen ikke begrænset, men kommer med entreprenørens personlige garanti og ofte en reel sikkerhed.

Læs mere om risiko
Alternativ investeringsform

Forbrugere og virksomheder

Vores tjenester bringer sammen personer og virksomheder, som vil enten vil investere i lån eller har behov for finansiering. Både låntageren og långiveren bestemmer hvilke vilkår de er villige at låne til og udlåne til. I vores tjeneste kan du investere i danske, finske, polske og tyske P2P lån, finske virksomhedslån og fakturafinansiering.

Find ud af, hvem låntagerne er
Et nyt investeringsalternativ for alle

Nordens største

Fellow Finance er den største crowdfunding- og P2P-lånetjeneste i Norden, hvorigennem over 700 millioner euro er blevet formidlet til mere end 900 000 låntagere fra over 17 000 investorer. Vidste du, at mere end 70 % af låneansøgningerne afvises, som følge af vores strenge kreditpolitik?

Tjek statistik

Investering som passer alle

Overvejer du et nyt investeringsalternativ til at diversificere din investeringsportefølje, eller overvejer du at begynde at investere? Investering i P2P-lån er gjort nemt og gennemførligt for alle, uanset om du er en mindre investor, vil investere langsigtet eller er en institutionel investor. Vi sikrer en konfidentiel og sikker måde at investere i lån til privatpersoner og virksomheder. Vi har brugt vores ekspertise og store erfaring i kreditrisikostyring og investeringer, til at bygge vores onlinetjeneste, som i dag er den største og mest avancerede crowdfunding platform i Norden. Vi gør investering i P2P-lån muligt for alle, helt gratis.

Bliv bankmand i 2021

Investering i private og erhvervslån giver dig adgang til en aktivklasse, som banker tidligere havde eneret til. Bankernes lønsomhed er baseret på at modtage indskud af penge for at derefter låne dem ud til låntagere, men til en højere rente. I Fellow Finances lånetjeneste, fjerner vi banken som en unødig mellemmand og investoren vælger selv, hvem denne ønsker at yde kredit til. På denne måde, kan investoren beholde hele renteafkastet fra sine udlånte penge, uden at skulle betale nogen gebyrer til banken. Hvorfor låne penge ud til en bank med nul-rente, når du kan gøre det direkte til andre med en højere rente, begrænset risiko og helt gratis?

Kredit risikostyring

Fellow Finance finder, identificerer og evaluerer alle låneansøgere. Låntagere må ikke have en betalingsanmærkning, og den månedlige indkomst skal være tilstrækkelig til at tilbagebetale lånet sammen med andre udgifter. Du vælger selv til hvem og til hvilke vilkår, du er villig til at låne dine penge til. For at lette dette, vurderes alle kreditværdige låntagere på en skala fra 1-5 ifølge vores kreditværdighedsmodel. Kreditvurderingen er baseret på Microsoft Azure Machine Learning Model, som indeholder hundredvis af forskellige variabler. Kreditvurderingen vurderer og bedømmer låntagerens betalingsevne og den kreditrisiko som medfølger.

Diversificering af porteføljen

Du kan nemt diversificere din investering i hundredvis af lån, hvilket reducerer din kreditrisiko betydeligt, og samtidigt muliggør det at få en god afkast med lav volatilitet. Vi tilbyder også muligheden for at diversificere din låneportefølje geografisk i danske, finske, polske og tyske P2P-lån samt finske og polske virksomhedslån og fakturafinansiering. Ved at sprede din investering i mindst 100 forskellige lån, vil dette også bidrage til at reducere din kreditrisiko. Højst 1 % af den samlede kapital, burde investeres i en enkelt låntager inden for et enkelt lånemarked. Ved at investere i lån får du adgang til en helt ny aktivklasse, som generelt har en meget lav korrelation med aktiemarkedet. Dette gør det til et nyttigt alternativ for investorer, som ønsker at diversificere deres portefølje yderligere.

Begynd at investere

Vi tilbyder institutionelle investorer

Læs mere om hvad vi tilbyder for vores institutionelle investorer

P2P-lån og virksomhedslån tilbyder

Investering med høj afkast

Godt afkast

Den gennemsnitlige årlige renteindtægt fra lån til vores investorer, inklusiv kredittab, har været cirka 3-8%.

Invester sikkert

Begrænset kredittab

På visse markeder begrænses risikoen ved peer-to-peer lån, da ubetalte lån sælges til inkassobureauer.

Forbundne renteinvesteringer

Rente på rente

Du kan nemt og automatisk geninvestere de månedlige afdrag du modtager fra låntagerne i nye lån, og derved opleve rente-på-rente-effekten.

Ny diversifiering af investeringsporteføljen

Diversificering

Diversificerer din låneportefølje geografisk i hundredvis af lån. Fordel samtidig dine aktiver i en ny aktivklasse.

Invester transparent

Transparent

På din konto vil du altid se en aktuelle version af din låneportefølje i realtid, og du har adgang til en række værktøjer til at analysere din portefølje.

Gratis investering

Gratis tjeneste

Markedspladsen er gratis for investorer at investere i låneansøgninger. Vi har ikke nogen åbnings-, måneds- eller abonnementsgebyrer for vores investorer.

Alternativ investering

​Sikkerhed

Renteindtægter er baseret på en låneaftale mellem investoren og låntageren. Du som investor finansierer ikke Fellow Finances virksomhed.

Investering andrahandsmarknaden

Sekundært marked

Du kan, ved behov, sælge lån til andre investorer, så du hurtigt kan få penge.

Lær at investere med vores testkonto

Prøv at investere i lån

Prøv tjenesten

Eller vil du have mere information om investeringer?

Venligst send en kontaktforespørgsel, så vil vi kontakte dig straks og fortælle mere.

Spørg nu! Du kan også ringe direkte til vores nummer (+45) 36 39 58 99 på hverdage 9.00-17.00

Læs mere om os

 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere
 • alttexthere

Nyheder

   Sociale medier