Lånekalkulator

kr/mdr

ANSØG OM LÅN

Repræsentativt eksempel: Et lån på 80.000 kr. med 7 års løbetid og en årlig rente på 8,00 %, har en effektiv rente på 12,82 % inkl. oprettelsesgebyr på 5 % af lånekapitalen. Det samlede beløb, der skal betales (inkl. amortisering, rente og gebyrer) udgør 113.114,50 kr. fordelt på 84 afbetalinger, hvilket svarer til 1.346,96 kr./mdr. Eksemplet er beregnet d.23/01-2019 og forudsætter, at renter og gebyrer er uændrede i løbet af kreditperioden.

Fellow Finance Plc har en betalingsinstitutslicens fra Finanstilsynet.

Find et passende lån med vores kalkulator

Med vores lånekalkulator, kan du nemt og hurtigt finde et lånebeløb og en passende afdragstid for dig. Det er værd at overveje afdragsbeløbene, så der ikke opstår nogen problemer med at betale dem, hvis de normale månedlige udgifter overskrides. Selvom, hvis du lever som sædvanlig, kan der altid ske overraskelser dit liv, og dine besparelser er ikke altid rækker til. Fellow Finance hjælper dig med udgifter der følger, hvis din bil eller computer bryder sammen, allerede i dag. Du får et lån, der passer præcist til dig, og med vores lånekalkulator kan du beregne dit lån og med afdrag, som du kan håndtere og have penge til at bruge på noget andet.

Start med at vælge det beløb, som du behøver. Beregn forskellen mellem din indkomst og dine udgifter, så du kan estimere, hvor meget du kan betale tilbage på dine månedlige afdrag. Vælg en afdragsperiode og betal et månedligt afdrag, der passer bedst til dig og din husstand. Dit månedlige afdrag vil forblive den samme i hele låneperioden. Hvis du ikke er helt sikker på din afdragsevne, kan du også vælge en lidt længere løbetid for lånet, end hvad du behøver. Du kan altid tilbagebetale hele dit lån tidligere uden yderligere omkostninger, eller forkorte låneperioden ved at betale et højere beløb end tidligere planlagt. Du skal blot informere vores kundeservice, og så vil de tage sig af det.

Lån altid efter dine behov og betal efter din evne.

Du bør altid sammenligne lånene og deres vilkår, så du vælger den bedste løsning. Kontroller altid de samlede omkostninger ved lånet for den ønskede afdragsperiode. Den nemmeste måde er at sammenligne den årlige effektive rente for lånene til de forskellige låneaftaler. Den effektive rente tager også højde for alle låneomkostninger som fx åbningsgebyrer, månedlige gebyrer og andre gebyrer.

For eksempel kan mange lån, der udgiver sig for at være billige, have en tendens til at være vældige dyre, når de anvendes under en længere tid. Med disse skal du være sikker på, at du kan betale dine afdrag hver måned.