Beregn månedlig afdrag for lånet

kr/mdr

Repræsentativt eksempel: Et lån på 80.000 kr. med 7 års løbetid og en årlig rente på 8,00 %, har en effektiv rente på 12,82 % inkl. oprettelsesgebyr på 5 % af lånekapitalen. Det samlede beløb, der skal betales (inkl. amortisering, rente og gebyrer) udgør 113.114,50 kr. fordelt på 84 afbetalinger, hvilket svarer til 1.346,96 kr./mdr. Eksemplet er beregnet d.23/01-2019 og forudsætter, at renter og gebyrer er uændrede i løbet af kreditperioden.

 • Enkelt lån online
 • Enkelt og hurtigt

  Gratis ikke-bindende låneansøgning, øjeblikkelig beslutning og penge straks.

 • Finsk lånevirksomhed
 • Sikker tjeneste

  ​Lån op til 100.000 kr. uden sikkerhed og garantier

 • Overkommelig lånerente
 • Rimelige gebyrer

  Variabel rente fra 2,95 %, afdrag fra 150 kr.

 • Flexible lånevilkår
 • Flexible vilkår

  Betal lånet af på en gang, tag en afdragsfri måned eller forhøj dit lån

Lån nemt og hurtigt online, uden sikkerhed

Lån straks til kontoen

​Hurtigt

Hvis du accepterer et lånetilbud, får du pengene på din konto på hverdage allerede samme dag mellem kl. 9-17.

Låneansøgning online

Nemt

Du kan helt gratis udfylde den ikke-bindende låneansøgning online hjemme fra sofaen.

Små låneomkostninger

Værdi for pengene

Vores onlinetjeneste tilbyder de mest gunstige priser på markedet for lån uden sikkerhed.

Lainaturvalla turvaa lainalle

Lån uden sikkerhed

Ingen sikkerhed kræves for lån, og ingen skjulte gebyrer.

Lån uden sikkerhed til forskellige formål

Lån konsolidering

Saml dine lån

Saml dine lån til et mere langsigtet lån med kun et afdrag. Vi tilbyder dig konsolideringslån til bedre vilkår og efter at du har betalt dine afdrag i tre måneder, har du mulighed for at forhøje dit lån på endnu mere gunstige vilkår.

Saml dine lån

Lån større indkøb

​Til større indkøb

Familiens årlige ferierejse, bilindkøb eller til og med renovering af boligen er alle eksempler på større indkøb, hvor det er klogt at finansiere med en mere langsigtet og forudsigelig finansieringsalternativ. Hos os kan du vælge den mest passende afdragstid for din husstand, så du har penge tilbage til at leve for og ikke overbelaster din økonomi. Lånets løbetid er 1-10 år, men du har til enhver tid mulighed for at tilbagebetale hele lånet uden ekstra omkostninger.

Ansøg om lån

Lån for daglige udgifter

Uventede udgifter i hverdagen

Nogle gange dukker der større uventede udgifter op i hverdagen, som fx bilreparation, køb af husholdningsapparater, sundhedsomkostninger osv. Med kviklån og kortfristede kreditter udsætter du kun den økonomiske angst midlertidigt og løser ikke situationen. Et længere lån er et mere holdbart og fornuftigt alternativ for at afbalancere omkostningerne på sigt.

Ansøg om lån

Så nemt her kan du ansøge om et lån

Vælg et lånebeløb

1. ​Lånebeløb

Start din ansøgning ved at vælge det mest passende lånebeløb med et rimelig månedlig afdrag.

Udfyld en låneansøgning

2. Låneansøgning

Udfyld den ikke-bindende låneansøgning online på bare få minutter.

Ikke-bindende låneansøgning

3. Lånetilbud

Du modtager straks et lånetilbud, som du selv vælger at acceptere eller afvise.

Penge på din konto straks

4. Modtag lån

Hvis du accepterer et lånetilbud, modtager du pengene på din konto allerede samme arbejdsdag.

Ansøg om lån

Sammendrag af vores lån

Ansøg om lån

At udfylde en låneansøgning er gratis og ikke-bindende. Når du har gennemført din låneansøgning, vil du straks modtage et lånetilbud. Gennemgå tilbuddet og afgør, om du vil acceptere eller afvise det. Vi diskuterer gerne tilbuddet med dig og er velkommen til at kontakt os.

Konkurrencedygtige lån

Lån fra Fellow Bank adskiller sig ikke fra bankernes udlån undtagen, at det er nemt at ansøge når som helst på dagen. Udfyld en gratis ansøgning online og få en lånebeslutning med det samme. Vores lån er en fleksibel og funktionel måde at finansiere både daglige udgifter såvel som større, mere gennemtænkte indkøb. Vi konkurrerer med bankerne gennem enkeltheden og hurtigheden at modtage et lån, samt med andre långivere med vores overkommelige lån uden sikkerhed.

Lån som passer dine egne behov

Vores lån kan afdrages i maksimalt 10 år og til et beløb på højst 100.000 kr. Du bør være forberedt på fremtiden, når du beslutter dig for beløb og løbetid, og vælg den låneperiode og beløb, der giver dig mulighed for stadig at nyde livet uden konstant bekymring over tilbagebetalingen, og have penge til at leve for. Som lånets løbetid anbefaler vi at vælge en tilstrækkelig lang tid, måske endda længere end du oprindeligt havde tænkt, så du ikke sætter dig i en vanskelig situation, og kan klare at håndtere afdragene. Hvis det viser sig, at du kan foretage yderligere afdrag eller endda betale hele lånet tilbage, er dette selvfølgelig muligt uden ekstra gebyr. Hvad der også adskiller Fellow Banks lån fra andre er, at kunderne altid kan bestemme, hvilken rente de er villige til at acceptere for finansiering. Hvis den nuværende rente ikke tiltaler ansøgeren, kan man vente op til to uger for nye tilbud.

Ansøgning om et lån er nemt, eftersom du kan ansøge døgnet rundt, året rundt, og lånene udbetales på arbejdsdage fra kl. 9-16 til låntagerens konto. Vores kundeservice betjener låntageren med alle spørgsmål vedrørende lånet via e-mail kundeservice@fellowbank.dk og telefon på nummer (+45) 36 39 58 99 på hverdage til kl.16. På sin kundekonto, kan låntageren se de beløb der er afdraget, og den resterende saldo som skal betales.

Sammenlign dine lån grundigt

Kortfristede, dyre og hurtige lån bør undgås så vidt muligt, medmindre du er helt sikker på, at du nemt kan betale tilbage efter en måned. Renten på disse lån øges ofte med 100 %, hvis ikke betalingen sker i tide. Hvis du ikke er sikker på, at du kan tilbagebetale hele beløbet på én gang, bør du sammenligne andre muligheder. For mere gunstige lån kan du nemt ansøge hos Fellow Bank og få den afdragsperiode, som du selv vil have, samt du fastsætter den højeste rente du gerne vil betale. Derudover, kan du tilbagebetale hele lånet når du vil, uden ekstra omkostninger, selv efter fire måneder. Hvis du har tilstrækkelig god betalingsevne til det lån du ansøger om, og tidligere har håndteret din økonomi godt, kan vi finde et passende lån til dig. Du behøver ikke bare at tage vores ord på dette, men det er altid at foretrække at sammenligne lån fra forskellige steder. Når du sammenligner forskellige långivere, skal du altid sammenligne den effektive årlige rente, da dette beskriver de samlede omkostninger for kreditten. Derefter kan du nemt og transparent sammenligne forskellige kredittyper og lånealternativer, og vælge den som passer dig bedst.

Råd til dig, når du ansøger om et lån

Det vigtigste du skal tænke på ved låntagning er, at overveje om behovet er til stede, og om du har brug for pengene lige nu. Ikke desto mindre, kommer mange udgifter overraskende og på værst tænkelige tidspunkter, ved tilfælde hvor du har brug for penge straks, og der er ingen tid til at spare. Hvis du er heldig, har du tid til at spare hver måned indtil du har tilstrækkeligt. I disse situationer bør du lægge penge til side. Men over tid, dukker der altid nye behov op og nye huller for at stoppe dine besparelser, hvilket leder til, at du bliver tvunget til starte forfra med dine besparelser. Et lån hjælper dig med at erhverve det produkt eller tjeneste som du ønsker, med en løbetid der lader dig leve et normalt liv. Overvej dine muligheder omhyggeligt for at finde den løsning, der passer bedst til dig og din situation.

Ansøg om lån